Etiket Sonuçları: tatbikat

06.03.2024 Çarşamba Günü Deprem Tatbikatı Yapıldı. Okulumuz Afete Hazırlık Kulübü Öğretmenleri Tarafından Planlaması ve Eğitimi Önceden Yapılan Tatbikatta Öğrencilerimizin Okulu 120 Saniye İçerisinde Tahliye Ettiği Gözlendi.

Kas

17 Ekim 2023 Salı günü okulumuzda Afet ve Acil Durum Tatbikatı yapıldı. Simav Belediyesi İtfaiye Ekipleri'nin de katkıları ile okulumuz Deprem Tatbikatı gerçekleştirdi. Öğrencilerimizi Afet ve Acil durumlara hazır tutmak amaçlı yapılan tatbikat tüm öğrencilerimizin, öğretmenlerimizin ve personelimizin katılımları ile başarılı bir şekilde gerçekleşti.

Ayrıca afet ile alakalı Şiir ve Resim Yarışmalarında dereceye giren öğrencilerimize hediyeleri ve başarı belgeleri takdim edildi.