May

5-A sınıfı öğrencilerimiz, ingilizce günler videosuyla ingilizce günleri eğlenerek öğrendi. İngilizce Öğretmenimiz Azmi Kıvanç SİCİM'e teşekkür ederiz.

May

5-A sınıfı öğrencilerimiz, ingilizce alfabesi videosuyla ingilizce alfabesini eğlenerek öğrendi. İngilizce Öğretmenimiz Azmi Kıvanç SİCİM'e teşekkür ederiz.

May

Kariyer Günleri Etkinlikleri Kapsamında, Uzman Eczacı Ferah GÜNER ALTUĞ'u okulumuzda ağırladık. Uzman Eczacı Ferah GÜNER ALTUĞ'a ve etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

May

Meslek ve Yetenek İlişkisini Konu Alan Broşürümüz Öğrencilerimize ve Velilerine Dağıtıldı.

May

Okulumuz öğrencilerine ve velilerine aile içi iletişim broşürü dağıtılmıştır.

May

Öğrencilerimiz öğretmenleriyle birlikte Kütahya Nafi Güral Fen Lisesine ziyaret gerçekleştirdiler.

May

Osmanbey İmam Hatip Ortaokulu ve Osmanbey Ortaokulu öğrencilerinin katılımıyla düzenlenen Ramazan ve Oruç konulu resim yarışmasında dereceye giren öğrencilerimiz ödüllerini aldılar. Dereceye giren öğrencilerimizi ve emeği geçen öğretmenlerimizi tebrik ederiz.

May

Osmanbey İmam Hatip Ortaokulu ve Osmanbey Ortaokulu öğrencilerinin katılımıyla düzenlenen satranç turnuvasında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

May

Ulusal TALES Matematik Yarışmasında derece yapan öğrencilerimize yapılan törenle ödülleri verildi. Derece yapan öğrencilerimiz Türkiye finallerine katılacaklardır. Derece yapan öğrencilerimizi ve emeği geçen tüm öğretmenlerimizi tebrik ederiz.

May

Toplantıda ilgili konular üzerine konuşulmuştur.

May

Yarışma sonucunda 6-A sınıfından Muhammed Emin YEMİŞ birinci, 7-A sınıfından Hatice Betül SARITAŞ ikinci ve 8-A sınıfından Ahmet Mert CANDAN üçüncü olmuştur. Dereceye giren öğrencilerimiz ödüllendirilmiştir.

May

Okulumuz öğrencilerinin Teknoloji ve Tasarım dersi kapsamında yapmış oldukları tasarımlar sergilendi.

Nis

Okulumuz 5. Sınıf Öğrencilerinin ve Annelerinin Katılımıyla Kitap Okuma Etkinliği Gerçekleştirdik. Etkinliği Gerçekleştiren Öğretmenimiz Nevin BODUR'a Teşekkür Ederiz.

Eğitim ve Gelişim Programı EGEP Kapsamında 7. Sınıf Öğrencilerimizle Peygamberimizin Hayatı Yarışması Düzenlendi. Sarı ve Siyah Grubun Katıldığı Yarışmayı Sarı Grup Kazandı.