May

4 Mayıs 2024 Cuma günüÇedes kardeş imam hatiplilerle(Osmanbey İHO& İbrahim Eren İHO) bir araya geldik.Öğle yemeğini ve Cuma namazını okul mescidinde idareci ve öğretmenlerimizle beraber kıldık.

Çitgöl Şehit Uzman Çavuş Adil Oruç Ortaokulu Tarafından Düzenlenen 7. Sınıflar Arası 7. Geleneksel Matematik Bilgi Yarışmasında Okulumuz Öğrencileri Simav 1. si Oldular.

Öğrencilerimizi Tebrik Eder, Öğrencilerimize Rehberlik Eden Matematik Öğretmenimize Teşekkür Ederiz.

May

Ahlak ve maneviyatla değerlerimize sahip çıkacak bir nesle ihtiyacımız var. Ramazan geleneklerimizi ve orucu teşvik etmek, öğrencilerin kaynaşmasını sağlamak amacıyla Çedes’li öğrencilerimizle, ilçe genelindeki Çedes Projesi kapsamında değerler eğitimi alan ögrencilerinde katıldığı, Diyanet Gençlik Merkezinde iftar sofrasında buluştuk.

Osmanbey İHO öğrencilerimizin memleketimiz, birlik beraberliğimiz ve Şehitlerimiz için, Doğu Türkistan, Filistin ile mazlum coğrafyalardaki kardeşlerimizin kurtuluşu için okumuş okudukları dualarla birlikte, Vaiz Mustafa Bektaş hocamızın sohbet ve iftar duasıyla iftara geçilip ardından Yeni Camide teravih namazıyla program sona erdi.

May

Osmanbey İHO ÇEDES Manevi Danışmanı Osman ASLAN, ÇEDES Rehber Öğretmeni Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenimiz Rüçhan KÖYLÜ ve ÇEDES Öğrencilerimizle Birlikte Çanakkale Zaferi Münasebetiyle Şehitlik Ziyareti Gerçekleştirdik.

Çanakkale Zaferi; İnanç, vatan sevgisi, dayanışma, birlik ve beraberlik duygularıyla, Türk, Laz, Kürt, Çerkez, demeden bayrağı düşürmemek için zamanın en güçlü ve donanımlı ordularına karşı verilen şanlı bir mücadeledir.

May

9 Şubat 2024 Cuma Günü GSB gençlik merkezinde, Depremde hayatını kaybedenlere yönelik program yaptık.

May

1 Mart 2024 Cuma Günü Osmanbey İHO Manevi Danışmanı Osman ASLAN ve Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenimiz Rüçhan KÖYLÜ ile Birlikte, Osmanbey İHO ÇEDES Öğrencilerimizle Osmanlı İmparatorluğu’nda Yeniçeriler, Sipahiler ve Osmanlı Padişahları tarafından Cenk Sanatı talimi ve spor olarak yapılmıştır. Bizler de Ata Sporu Matrak oyununu çocuklarımıza öğretmek için bir araya geldik.

Haftanın konusu olan “Sabır” konusunu bizlere anlatan, İmam Hatip Lisesi emekli öğretmenlerinden Mustafa KARAYÖRÜK hocamıza çok teşekkür ediyoruz.

May

Osmanbey İHO ÇEDES Manevi Danışmanı Osman ASLAN, ÇEDES Rehber Öğretmeni Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenimiz Rüçhan KÖYLÜ ve ÇEDES Öğrencilerimizle Birlikte Kur'an ayı Ramazan'ın müjdecisi aynı zamanda günahlardan kurtuluş vesilesi olan Berat Kandili münasebetiyle Hızır İlyas Camii'inde  program düzenlendi.

Osmanbey İHO Çedesli öğrencilerimiz ve velilerimizle bu mübarek gecede katılım sağlayıp, program gerçekleştirdi

Kadın-erkek, genç-yaşlı herkesin katılım sağladığı bu mübarek gece coşku ile kutlandı.

May

22 Şubat 2024 Perşembe Günü Osmanbey İHO ÇEDES Manevi Danışmanı Osman ASLAN, ÇEDES Rehber Öğretmeni Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenimiz Rüçhan KÖYLÜ ve ÇEDES Öğrencilerimizle Birlikte Simav Okçuluk spor kulübüne ziyarette bulunduk ve Okçuluk sporu ile ilgili bilgiler edindik. Etkinliğe katılan öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Okulumuz Türkçe Öğretmenleri Tarafından İstiklal Marşı Güzel Okuma Yarışması Düzenlendi. Yarışmaya Katılan Tüm Öğrencilerimiz Duygulu Bir Şekilde İstiklal Marşını Okudular. Katılım Sağlayan Tüm Öğrencilerimize Okul Müdürümüz Necmettin ARLI Tarafından Hediye Çekleri Verildi.

12 Mart İstiklal Marşımızın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Haftası Panomuz ve Öğrenci Resimlerinden Oluşan Okul Resim Sergisi Okul Giriş Katında Davetlilerini Bekliyor. 12 Mart İstiklal Marşımızın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Haftası Panomuzu Hazırlayan Osmanbey Ortaokulu Öğretmeni Esra Nuray KARAKOÇ'a ve 12 Mart Resim Sergisini Dizayn Eden Resim Öğretmenimiz Recep DURU'ya Teşekkür Ederiz.

06.03.2024 Çarşamba Günü Deprem Tatbikatı Yapıldı. Okulumuz Afete Hazırlık Kulübü Öğretmenleri Tarafından Planlaması ve Eğitimi Önceden Yapılan Tatbikatta Öğrencilerimizin Okulu 120 Saniye İçerisinde Tahliye Ettiği Gözlendi.

29.02.2024 Tarihinde, Okul Müdürü Necmettin ARLI, Osmanbey Ortaokulu Müdür Yardımcısı Bekir Sait YİĞİT,Osmanbey Ortaokulu Öğretmenleri Volkan AYDIN, Abdurrahman AYDOĞDU ve Resul Yusuf YEŞİLURT Eşliğinde 8. Sınıf Öğrencilerimiz Şehit Emre Üçkan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ne Tanıtım Gezisi Düzenlediler.

8. Sınıf Öğrencilerimiz Tarafından Simav Anadolu İmam Hatip Lisesi'ne ve Simav Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi'ne Tanıtım Gezisi Düzenlendi. 29.02.2024 Tarihinde, Rehber Öğretmenimiz Ayşe ÇAM ÖZTEKİN Eşliğinde 8. Sınıf Öğrencilerimiz Simav Anadolu İmam Hatip Lisesi'nİ ve Simav Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi'ni Gezdiler.

29.02.2024 Tarihinde, Osmanbey Ortaokulu Müdür Yardımcısı Mehmet ŞENER, Öğretmenlerimiz Hatice TÜRKEN ve Nevin BODUR Eşliğinde 8. Sınıf Öğrencilerimiz Gülizar Eren Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ne Tanıtım Gezisi Düzenlediler.

26.02.2024 Tarihinde Okulumuz Toplantı Salonunda Veli ve Öğretmenlerimize Yönelik "EN İYİ NARKOTİK POLİSİ ANNE" Konulu Seminer İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şube Polis Memuru Sezayi YILDIRIM Tarafından Verilmiştir. Değerli Sunumlarından Dolayı Narkotik Şube Polis Memuru Sayın Sezai YILDIRIM'a Teşekkür Ederiz.