May

1 Mart 2024 Cuma Günü Osmanbey İHO Manevi Danışmanı Osman ASLAN ve Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenimiz Rüçhan KÖYLÜ ile Birlikte, Osmanbey İHO ÇEDES Öğrencilerimizle Osmanlı İmparatorluğu’nda Yeniçeriler, Sipahiler ve Osmanlı Padişahları tarafından Cenk Sanatı talimi ve spor olarak yapılmıştır. Bizler de Ata Sporu Matrak oyununu çocuklarımıza öğretmek için bir araya geldik.

Haftanın konusu olan “Sabır” konusunu bizlere anlatan, İmam Hatip Lisesi emekli öğretmenlerinden Mustafa KARAYÖRÜK hocamıza çok teşekkür ediyoruz.

Çitgöl Şehit Uzman Çavuş Adil Oruç Ortaokulu Tarafından Düzenlenen 7. Sınıflar Arası 7. Geleneksel Matematik Bilgi Yarışmasında Okulumuz Öğrencileri Simav 1. si Oldular.

Öğrencilerimizi Tebrik Eder, Öğrencilerimize Rehberlik Eden Matematik Öğretmenimize Teşekkür Ederiz.

12 Mart İstiklal Marşımızın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Haftası Panomuz ve Öğrenci Resimlerinden Oluşan Okul Resim Sergisi Okul Giriş Katında Davetlilerini Bekliyor. 12 Mart İstiklal Marşımızın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Haftası Panomuzu Hazırlayan Osmanbey Ortaokulu Öğretmeni Esra Nuray KARAKOÇ'a ve 12 Mart Resim Sergisini Dizayn Eden Resim Öğretmenimiz Recep DURU'ya Teşekkür Ederiz.

Okulumuz Türkçe Öğretmenleri Tarafından İstiklal Marşı Güzel Okuma Yarışması Düzenlendi. Yarışmaya Katılan Tüm Öğrencilerimiz Duygulu Bir Şekilde İstiklal Marşını Okudular. Katılım Sağlayan Tüm Öğrencilerimize Okul Müdürümüz Necmettin ARLI Tarafından Hediye Çekleri Verildi.

06.03.2024 Çarşamba Günü Deprem Tatbikatı Yapıldı. Okulumuz Afete Hazırlık Kulübü Öğretmenleri Tarafından Planlaması ve Eğitimi Önceden Yapılan Tatbikatta Öğrencilerimizin Okulu 120 Saniye İçerisinde Tahliye Ettiği Gözlendi.

29.02.2024 Tarihinde, Okul Müdürü Necmettin ARLI, Osmanbey Ortaokulu Müdür Yardımcısı Bekir Sait YİĞİT,Osmanbey Ortaokulu Öğretmenleri Volkan AYDIN, Abdurrahman AYDOĞDU ve Resul Yusuf YEŞİLURT Eşliğinde 8. Sınıf Öğrencilerimiz Şehit Emre Üçkan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ne Tanıtım Gezisi Düzenlediler.

8. Sınıf Öğrencilerimiz Tarafından Simav Anadolu İmam Hatip Lisesi'ne ve Simav Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi'ne Tanıtım Gezisi Düzenlendi. 29.02.2024 Tarihinde, Rehber Öğretmenimiz Ayşe ÇAM ÖZTEKİN Eşliğinde 8. Sınıf Öğrencilerimiz Simav Anadolu İmam Hatip Lisesi'nİ ve Simav Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi'ni Gezdiler.

29.02.2024 Tarihinde, Osmanbey Ortaokulu Müdür Yardımcısı Mehmet ŞENER, Öğretmenlerimiz Hatice TÜRKEN ve Nevin BODUR Eşliğinde 8. Sınıf Öğrencilerimiz Gülizar Eren Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ne Tanıtım Gezisi Düzenlediler.

26.02.2024 Tarihinde Okulumuz Toplantı Salonunda Veli ve Öğretmenlerimize Yönelik "EN İYİ NARKOTİK POLİSİ ANNE" Konulu Seminer İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şube Polis Memuru Sezayi YILDIRIM Tarafından Verilmiştir. Değerli Sunumlarından Dolayı Narkotik Şube Polis Memuru Sayın Sezai YILDIRIM'a Teşekkür Ederiz.

Okul Kız ve Erkek Futsal Öğrencilerimiz, Osmanbey Ortaokulu Beden Eğitimi Öğretmeni Gencer KESKİN Eşliğinde Okulumuz Bahçesinde Boş Bulunan Yerlere Ekmek Ayvası, Arap Şeftali, Black Diamond Erik, Limon Armudu, Malatya Kayısı ve  Yediveren Kara Dut Ağaçlarını Diktiler.

Şbt

06 Şubat 2024 Salı Günü GSB Gençlik Merkezine Gittik.

Osmanbey İHO ÇEDES Manevi Danışmanı Osman ASLAN'ın Mesajı: Miraç Kandilinizi Kutlar, Bu Mübarek Gecelerin Filistin’e, Doğu Türkistan’a , Mazlum Coğrafyalara, Dünyaya, Memleketimize ve Hanelerimize Hayırlar Getirmesini Rabbimden Niyaz Ederim…Camiden, Okuldan, GSB Gençlik Merkezinden, Yurttan ve İlim Meclisinden Şehitlerimize, Alemi İslama, Mazlum Coğrafyalara, Depremde Hayatını Kaybedenlere Dualar Yükseldi.

Şbt

6 Şubat 2023 Tarihinde Kahramanmaraş'ın Pazarcık İlçesi Merkezli 11 İlde Meydana Gelen 7.7 ve 7.6 Büyüklüğündeki Depremlerde Hayatını Kaybeden 53 Bin 537 Vatandaşımız İçin, Depremin Yıl Dönümü Olan 6 Şubat 2024 Tarihinde Okulumuzda Saygı Duruşunda Bulunuldu.

Şbt

5 Şubat Pazartesi Günü Okulumuz Öğretmenlerine  Rehber Öğretmenlerimiz Tarafından Akran Zorbalığı, Siber zorbalık, Çocuk İhmal ve İstismarı ve Koruma Yolları Semineri Verildi. Aynı Zamanda Bu Gibi Durumlarla Karşılaşıldığında Ne Gibi Önlemler Alınması Gerektiği Öğretmenlere Açıklandı.

Şbt

19 Ocak 2024 Cuma Günü Karne Töreninden Önce Okulumuz Öğrencileri Tarafından Müzik Dinletisi Gerçekleştirildi. Müzik Öğretmenimiz Volkan AYDIN Eşliğinde, Okulumuz Öğrencileri Tarafından Müzik Dinletisi Gerçekleştirildi. Çeşitli Şarkıların Söylendiği Dinletide, Okulumuz Öğretmenlerinin de Bazı Şarkılarda Solist Olarak Sahnede Olduğu Görüldü.

Şbt

"Cami bir ruhtu, bir bilinçti. O canlı olduğu sürece toplum da canlıydı."(Sezai KARAKOÇ)

18 Ocak 2023 Perşembe Günü Simav İlçe Müftülüğü GSB Gençlik Merkezi Manevi Danışmanı ve Rüçhan KÖYLÜ Hocamızla Birlikte, Osmanbey İHO ÇEDES Öğrencilerimizle Karakür Camii’nde İbrahim ÖZTÜRK ve Mehmet KOÇ Hocalarımızın Misafiri Olup, Haftalık Sohbetimizi, Programımızı Gerçekleştirdik.Öğrencilerimize Çiğ Köfte İkramı Yapan Din Görevlilerimize Çok Teşekkür Ediyoruz.